Beurzen
De nieuwe horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam beleefde van 23 tot en met 25 september een geslaagd debuut. In totaal brachten 7.135 horecaprofessionals uit heel Nederland een bezoek aan de beurs die plaatsvond in Ahoy Rotterdam en was zeer succesvol. De uitstraling, sfeer en kwaliteit van het publiek vonden de exposanten de sterkste punten van het nieuwe evenement.
De beurs straalde een huiskamersfeer uit en kende een luxe aankleding. De beursvloer kende diverse themapaviljoens als Dit Smaakt Naar Meer!, WijnPaviljoen en Village Gastronomique waar veel activiteiten plaatsvonden in de vorm van presentaties, workshops en proeverijen. Daarnaast waren er gedurende de hele beurs op de beursvloer product- en bereidingspresentaties. Twee sterrenkoks zorgden voor opstoppingen in de gangpaden. Unilever Food Solutions organiseerde een masterclass met sterrenchef Erik van Loo en Nice to Meat had Mario Ridder van Restaurant De Zwethheul naar de beurs gehaald voor een kookdemonstratie.
Bekijk hier de foto-impressie van Gastvrij Rotterdam
Het beursconcept van Gastvrij Rotterdam is ontwikkeld met een aantal 'founding partners', marktleiders en toonaangevende toeleverende bedrijven in de horecabranche. De voorbereidingen voor de beurs duurden twee jaar, maar volgens Exhibition Manager Robert Melaard van Match+ was dit het zeker waard. "Het fundament voor een inspirerende vakbeurs in Zuidwest Nederland is gelegd. De beurs trok zelfs al bezoekers uit heel Nederland. De eerste inschrijfformulieren voor 2014 zijn al binnen. Dat geeft vertrouwen voor de toekomstige ontwikkeling van ons evenement.”
De tweede editie van Gastvrij Rotterdam staat gepland op maandag 22 tot en met woensdag 24 september 2014 in Ahoy Rotterdam.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.