Beurzen, Congressen

GES breidt aanwezigheid in Midden-Oosten uit met nieuwe divisie in Qatar

Donna GES

GES heeft een nieuwe divisie gelanceerd in Qatar met als doel zijn capaciteit uit te breiden om lokale, regionale ondersteuning te bieden aan zijn klanten. Organisatoren in het gebied moeten gaan profiteren van een snellere, hoge kwaliteit en meer persoonlijke service voor hun evenementen en tentoonstellingen. Een van de onderdelen is het eventmanagementplatform Visit.

Partner in de regio

GES is al enige tijd aanwezig in het Midden-Oosten en is al meer dan vijftien jaar een partner binnen de tentoonstellingsmarkt in de Verenigde Arabische Emiraten. In 2021 werd een kantoor in Saoedi-Arabië geopend. 'Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om wendbaarder te zijn en beter in te spelen op de wensen van onze klanten in de hele regio', zegt directeur Donna Hyland van GES Midden-Oosten (foto).

Grote projecten

In de afgelopen twaalf maanden leverder GES een aantal grote projecten in de regio af, waaronder COP28, Dubai Airshow, Arab Health, ADIPEC en verschillende beurzen in Saoedi-Arabië, zoals Big5 Construct, Seamless en Intersec.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief