Beurzen

Gert-Jan van den Nieuwenhoff verlaat Ahoy

Gert-Jan van den Nieuwenhoff

Na meer dan achttien jaar werkzaam te zijn geweest bij Rotterdam Ahoy, vertrekt Gert-Jan van den Nieuwenhoff per 1 december bij de Rotterdamse evenementenlocatie.  Volgens de General Manager B2B en – inmiddels voormalig – mede-aandeelhouder is het bereiken van de 60-jarige leeftijd deze zomer een mooi moment voor een nieuwe stap.

Andere ambities

Van den Nieuwenhoff wil meer ruimte creëren voor andere ambities, zoals zijn voorzitterschap van de Tilburgse IJshockeyclub Tilburg Trappers (spelend in de Duitse Oberliga) en als lid van de Raad van Toezicht bij Theaters Tilburg. Tevens is hij van plan in 2020 de studieboeken op te pakken en te beginnen aan een studie Oudheidkunde. Hij zal Rotterdam Ahoy niet helemaal achter zich laten, want Van den Nieuwenhoff zal op projectbasis nog actief zijn voor de beurs- en congreslocatie.

Carrière

Gert-Jan van den Nieuwenhoff is 35 jaar actief in de live-communicatiebranche en werkte eerder voor NH Leeuwenhorst Congres Center, MECC Maastricht en NH Koningshof Veldhoven. Daarnaast was hij van 2011 tot en met 2015 voorzitter van branchevereniging CLC-Vecta.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief