Congressen

Genootschap: Best practices van eventmanagers

Leden van het Genootschap voor Eventmanagers presenteren traditiegetrouw hun beste events van het afgelopen jaar. Op donderdag 25 oktober komen vier praktijk cases aan bod in het Hotel Karel V in Utrecht.

En de cases zijn:            

1. De Olympische Spelen van afgelopen augustus kunnen wij als grootste event van dit jaar beschouwen……. Randstad was er bij…. Jos Blankhorst en Bernadette Tilman presenteren hun relatie event tijdens de Spelen in Londen.              

2. Radio 538 zette zich van 9 tot en met 16 maart in om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat War Child meer oorlogskinderen kan helpen. Sonja Werner doet verslag.              

3. De Stichting Intocht Sinterklaas Amsterdam verzorgt op 18 november 2012 al voor de 74e keer de intocht van de Goedheiligman, waar de afgelopen jaren ongeveer 300.000 bezoekers op af komen. Raymond Borsboom, voorzitter van de Stichting vertelt hoe dit event tot stand komt met uitsluitend vrijwilligers en gelovigen!             

4. KPN en Brilman & Partners zullen tenslotte een presentatie houden over een doorlopend loyaliteitsprogramma van KPN, waarvan events een wezenlijk onderdeel uit maken.

Voor meer informatie klikt u op deze link.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief