Congressen

Genomineerden eerste Brightlands Convention Award bekend

Burgemeester Onno Hoes reikt op zaterdag 21 maart, tijdens de jaarlijkse TEFAF bijeenkomst van de congresambassadeursclub Amici ad Mosam, de allereerste Brightlands Convention Award uit aan degene die het afgelopen jaar het meest heeft betekend voor Maastricht als congresbestemming.
 
Amici ad Mosam is door MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau opgericht in 2011 met als doel een netwerk en platform te creëren tussen regionale academici, MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau. Laatstgenoemden houden zich al jaren bezig met het leggen van contacten met academici uit Maastricht en regio, om te proberen, samen met hen, congressen en wetenschappelijke bijeenkomsten naar Maastricht te halen en te initiëren.
 
De award wordt gesponsord door Brightlands, beheerder van drie innovatie campi voor bedrijven en universiteiten in Limburg – Chemelot Campus Sittard-Geleen, Maastricht Health Campus en Campus Greenport Venlo -, dat  hiermee wil onderstrepen hoe belangrijk congressen ook voor haar huurders zijn.
 
Onderstaand de genomineerden voor de allereerste Brightlands Convention Award. De lijst is weergegeven in alfabetische volgorde en geeft naast de naam van de genomineerde ook diens specialisme aan, alsmede de reden voor de nominatie:
 

  • Dr. Chris Arts – Orthopedie – European Conference on Biomaterials 2018
  • Prof. dr. Maarten van Kleef – Anesthesie|Pijnbestrijding – WIP; World Institute of Pain 2014
  • Gilbert Soeters – Archeologie – Annual Meeting of the European Association of Archaeology 2017
  • Prof. dr. Yasin Temel – Neurochirurgie|MHENS – ESSFN; European Society for Stereotactic Neurofunction Surgery 2014 

Het bestuur van het Maastricht Convention Bureau selecteert uit deze genomineerden de winnaar. Deze wordt op zaterdag 21 maart door burgemeester Onno Hoes bekendgemaakt. Het bestuur van Maastricht Convention Bureau bestaat uit: Frans Willem Cox, directeur Hotel Van der Valk Maastricht, Lars Flinkerbusch, directeur VVV Maastricht, Susanne Pauwels, managing director van Pauwels Congress Organisers en Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht. Bestuursvoorzitter is Jan Kees Dunning, CEO Brightlands Maastricht Health Campus.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief