Beurzen

Gelijkblijvend bezoekersaantal bij vernieuwde Vakbeurs Gastronomie

De 6e Vakbeurs Gastronomie, die op 7 en 8 november plaatsvond in de Utrechtse Jaarbeurs, heeft een vergelijkbaar bezoekersaantal behaald als voorgaande jaren. De beurs kreeg een aantal nieuwe impulsen via The Wine & Food Association. Vertegenwoordigers uit alle geledingen van de gastronomie maakten kennis met de vernieuwde opzet van de vakbeurs zoals de integratie van de uitreiking van de Gault&Millau Awards en Fine Food Professional, maar ook initiatieven als speed-dating met begeleide interactie tussen bezoekers en standhouders.

 Behalve de educatieve programma”s, de exclusieve producten en demonstraties van topchefs uit binnen- en buitenland, vond ook de uitreiking van de Gault&Millau Awards plaats op de beurs. Sidney Schutte van Librije’s Zusje in Amsterdam mag zich een jaar lang Chef van het Jaar 2017 noemen, Jonathan Zandbergen en Bas van Kranen zijn ex aequo Talentvol Chef van het jaar 2017 en de prijs van Sommelier van het Jaar ging dit jaar naar Ronnie Brouwer van De Kromme Dissel in Heelsum. De avond werd afgesloten met een groot feest voor alle bijna 500 genodigden.

ook nieuw dit jaar was het speeddate theater. Hier konden de bezoekers aanschuiven om in korte sessies van 20 minuten hun productkennis bij te schaven. Slakken, kaviaar, olijven, kaas en vele andere delicatessen werden belicht om daarmee de kennis over de toepasbaarheid en de bereidingswijzen bij de chefs te vergroten

Gastronomie / Fine Food Professional zal volgend jaar plaatsvinden op 6 & 7 november.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief