Congressen

Gelderland: Vergaderen in Nederlands duurzaamste hotel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hotelbranche en het meest bekende keurmerk is natuurlijk het toonaangevende ‘Green Key’ certificaat. Hotel Arnhem is al vele jaren in bezit van een Gouden Green Key en zet zich hiermee vrijwillig in om meer aan het milieu te doen dan de Nederlandse wet- en regelgeving verlangt. Begin 2014 besloot het management van Hotel Arnhem de activiteiten op het gebied van duurzaam ondernemen te verdiepen en vond in Travelife een uitdagende partner: een internationaal management- en certificeringprogramma voor reisorganisaties en accommodaties die duurzaam willen ondernemen.
 Travelife richt zich op actuele duurzaamheidsthema’s zoals energie-efficiëntie en –besparing, water- en afvalmanagement, klimaat en uitstoot van broeikasgassen, arbeidsomstandigheden en mensenrechten, biodiversiteit, culturele impact, gezondheid en veiligheid, “Fair Business”-praktijken en consumentenbescherming.

Van der Valk Hotel Arnhem heeft bewezen te voldoen aan de meer dan 200 criteria die een “Travelife Gold Award” verlangt en is hiermee het eerste hotel in Nederland met dit certificaat.

Klik hier voor uitgebreide informatie over Travelife.

Klik hier voor meer informatie over het organiseren van zakelijke bijeenkomsten bij Van der Valk Hotel Arnhem.
 

Deze tip wordt u aangeboden door Zakelijkestreken.nl
 

Gelderland levert je mooie streken!

De bakens verzetten en de boel even opschudden? Dat kan nergens beter dan in Gelderland. In Gelderland is een heidesessie écht een heidesessie. En zoekt u een prikkelende vergaderruimte of congreslocatie waar u de fantasie de vrije loop kunt laten? In Gelderland kunt u vergaderen te midden van wilde dieren of tussen wereldberoemde schilderwerken. Zakelijkestreken.nl helpt u graag bij het vinden van de locatie die past bij uw bijeenkomst. Neem een kijkje op www.zakelijkestreken.nl of bel 0481-366260.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief