Congressen

Gelderland Convention Bureau hoofdpartner MPI Belgium

Convention Bureau Gelderland is de nieuwe hoofdpartner van Meeting Professionals International (MPI) Belgium voor 2013-2014. Met deze samenwerking intensiveert het Gelderse congresbureau haar marketingactiviteiten op de Belgische markt. De nieuwe hoofdpartner wordt gepresenteerd tijdens de business lunch van de vakvereniging op 23 september in Regus Brussel.

Convention Bureau Gelderland zal als hoofdpartner prominent aanwezig zijn op de workshops, educationals en congressen die MPI Belgium voor aangesloten meeting en event planners organiseert. Daarnaast is er van 21 tot en met 23 maart 2014 een Educational trip naar Gelderland, een driedaagse site inspectie waarop MPI-leden kennis kunnen maken met zakelijk Gelderland.

Convention Bureau Gelderland is de naam die Congresbureau Veluwe en Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen inzetten voor de gezamenlijke internationale B-to-B marktbewerking. De twee bureaus werken sinds 2010 nauw samen om het zakelijke aanbod in Gelderland zowel op landelijke schaal als in de buurlanden te promoten en biedt meeting planners daarnaast kostenloze ondersteuning bij het voorbereiden en organiseren van een meeting of event.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief