Beurzen
Specialist in culinaire events en restaurantgidsen Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018. Limburgse chefs zullen gerechten koken met producten van exposanten. Folie Culinaire, het evenement voor horecaprofessionals uit het hogere segment, vindt plaats tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht van 8 tot en met 10 oktober.
Het Gault&Millau Theater geeft Limburgse chefs een eigen podium en een culinaire uitdaging: zij gaan ter plaatse gerechten maken met producten van exposanten op de beurs en deze combineren met passende wijnen, zoals dat voorheen gedaan werd in het Wijn&Spijs Theater. Gault&Millau publiceert sinds 2008 jaarlijks een culinaire restaurantgids over Nederland. Limburg heeft altijd een prominente rol gespeeld in de Nederlandse gids.
Erik Stroink, beursmanager Folie Culinaire: “Ik ben trots op de samenwerking met Gault&Millau Nederland. Gault&Millau is een grote naam in de gastronomie en is, net als wij, altijd op zoek naar goede restaurants, de beste chefs en de mooiste wijnen. Het is geweldig dat zij hun naam aan Folie Culinaire willen verbinden en daarmee de Limburgse chefs en onze streekproducten internationaal op de kaart kunnen zetten. De samenwerking verzekert ons bovendien van nog meer bezoekers uit het hogere segment, een belangrijke succesfactor voor Folie Culinaire.”
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.