Congressen

Gastvrije Hand-Hygiëne!

Gastvrije Hand-Hygiëne

De nieuwe automatische, contactloze en vrijstaande hand-desinfectie punten met UV-belichting van Creator Meeting Support zijn de ideale manier om elke locatie uw hygiëne maatregelen op orde te hebben. Een van de RIVM richtlijnen is het regelmatig reinigen van de handen, zoals ook opgenomen in het Protocol voor zakelijke bijeenkomsten gepubliceerd door het eventplatform.

Biedt uw gasten, medewerkers, klanten of reizigers een snelle, schone, effectieve en gastvrije manier om hun handen te desinfecteren. De zuilen kunnen gepersonaliseerd worden met een eigen design voor het geven van instructies, uitleggen van nieuwe regels of het promoten van uw organisatie of sponsors. Deze vrijstaande dispensers zijn ideaal voor veelvuldig gebruik op bijvoorbeeld hotels, horeca, evenementenlocaties, zorgcentra of bedrijven.

Er zijn 4 modellen verkrijgbaar:

  • Een strak wit basismodel met ruimte voor een instructie of logosticker
  • In hoogte verstelbaar zwart model met A4 display
  • In hoogte verstelbaar zwaarder zilver model met A4 display (zonder UV belichting)
  • Grote full colour, 2-zijdig bedrukt zip-frame voor goede zichtbaarheid

Het grote 1000ml reservoir voor desinfecterende hand-alcohol (minimaal 70% alcohol), geeft tot 1000 sprays en is eenvoudig bij te vullen. De meegeleverde set batterijen gaan 30.000 sprays mee. De gehele behuizing van de dispenser kan worden geopend met een meegeleverde sleutel. Het led-lampje op de dispenser geeft aan wanneer de batterijen bijna leeg zijn, en ook als de sensor geblokkeerd is. Als de sensor geblokkeerd is stop de dispenser automatisch met afgeven van sprays of onnodig weglekken te voorkomen. De standaard is in hoogte verstelbaar en is door de brede en verzwaarde voet stabiel te gebruiken in de publieke ruimte. De desinfecterende vloeibare handalcohol vulling kan ook worden geleverd door Creator Meeting Support.

Naast deze hand-desinfectiezuilen, biedt Creator Meeting Support nog een vele andere producten om te voldoen aan de RIVM richtlijnen of aan het protocol voor zakelijke bijeenkomsten van het Eventplatform. Kijk op www.creatormeetingsupport.com/covid-19-preventie

Gastvrije Hand-Hygiëne

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief