Beurzen
De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam die van 19 tot en met 21 september plaatsvond in Rotterdam Ahoy, kijkt terug op een succesvolle 4e editie met meer exposanten, vakbezoekers en programma onderdelen op grotere beursoppervlakte. Op de beurs stonden 360 leveranciers van food en non-food, waarvan vele met primeurs en noviteiten, en 10.584 bezoekers kwamen kijken en proeven.
Er waren dit jaar 90 exposanten meer dan vorig jaar en dit waren voornamelijk nieuwe deelnemers. Het programma was met 140 onderdelen verspreid over drie beursdagen ook uitgebreider dan voorheen. Er waren veel nieuwe initiatieven, zoals het Schmidt Zeevis Restaurant, de uitreiking van de AD Gouden Pollepel, het Echt Rotterdams Collectief met innovatieve chefs en horecaondernemers uit de regio en de ontbijtsessies van Touch Activation Marketing en Foodproof met een focus op de Belgische foodservice markt.
De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 in Rotterdam Ahoy.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.