Congressen

Ga met MPI mee naar Istanbul

Van 23 tot en met 25 februari vindt de European Meetings & Events Conference (EMEC) plaats in Istanbul. MPI Nederland organiseert een groepsreis met korting op de vliegreis en de hotelovernachtingen.

EMEC is het congres voor Europese meeting professionals. Het jaarlijkse Europese congres van de internationale vakvereniging Meeting Professionals International biedt keuze uit een veertigtal inhoudelijke sessies over het optimaliseren van meetings en persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit Nederland zal er op initiatief van MPI Nederland een groep naar Istanbul reizen om aan het congres deel te nemen. Iedere deelnemer die met Turkish Airlines naar Istanbul vliegt, krijgt 15 a 20% korting op het vliegticket. Meer informatie vind je hier. MPI Nederland is nog bezig om een 'Nederlands' hotel vast te leggen waar de groep voor een mooi tarief terecht kan.

Inschrijven voor EMEC 2014 kan via deze website. Het programma en alle andere belangrijke informatie kan je hier vinden. Wie mee wil reizen met de Nederlandse groep kan dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar Gijs Verbeek.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief