Congressen

Futurist Magnus Lindkvist verzorgt keynote ICCA congres

Futurist Magnus Lindkvist is aangetrokken voor de Copenhagen-Denmark Lecture tijdens het 53e ICCA jaarcongres, dat plaatsvindt van 1 tot en met 5 november in Antalya, Turkije.
 De auteur van drie boeken over dit onderwerp (When the Future Begins, The Attack of the Unexpected en Everything We Know is Wrong) zal de deelnemers uitdagen om op een heel andere manier naar de toekomst te kijken.

De International Congress and Convention Association heeft weer een uitgebreid driedaags onderwijsprogramma opgesteld, dat zich met name richt op het senior management in de meeting industrie. Meer dan honderd professionals uit alle delen van de wereld zullen een hieraan bijdrage leveren als spreker, panellid of moderator.

Er is ook een optie om deel te nemen aan de ‘Business Exchange’, waarbij de deelnemers gedetailleerde informatie delen over belangrijke internationale congressen waar ze onlangs bij betrokken zijn geweest en elkaar zo voorzien van interessante leads. Dit gebeurt gedurende het hele congres met behulp van de Spotme-applicatie.

Een ander nieuw onderdeel is het ‘Expert Advice Appointments’ programma. Dienstverlenende ICCA-leden zijn tijdens het congres beschikbaar voor één-op-één-meetings om hun expertise te delen.

Naast de uitreiking van de Best Marketing Award en Best PR Award, wordt tijdens dit ICCA jaarcongres ook een nieuwe voorzitter gekozen. De kandidaten zijn Handan Boyce (General Manager Halic Congress Center, Turkije), Nina Freysen-Pretorius (CEO The Conference Company, Zuid-Afrika), Martin Winter (CEO Gold Coast Tourism Corporation, Australië).

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief