Congressen

FRESH19 legt verband tussen congressen, festivals en kunst

FRESH19, het jaarlijkse internationale congres voor het ontwerpen van bijeenkomsten die helpt bij het verbeteren van meetings en presentaties, vindt dit jaar plaats in Turnhout in België. Van 13 tot en met 15 oktober leren evenementmanagers en meeting planners veel nieuwe inzichten en formats uit de festivalscène en de kunstwereld.

Er is steeds meer aandacht voor meeting design als antwoord op de kritiek richting klassieke bijeenkomsten. FRESH19 demonstreert alternatieve formats en technieken voor congressen, vergaderingen, sessies en presentaties. Je zult allerlei tools, technologie, moderators, speakers, artiesten en nog veel meer ontdekken. Je kunt daar ook geweldige mensen ontmoeten; toekomstige collega’s, vrienden of zakelijke partners.

Festivalisering

Dit jaar is het FRESH-thema ‘Festivalisering’. Deelnemers ontvangen creatieve input om hun evenementen of congressen aantrekkelijk te houden voor toekomstige generaties. De directeur van het grootste kunstfestival ter wereld geeft tips en uitleg.

Nieuw is een speciale zaal over kunst voor evenementen. Tijdens koffiepauzes en lunches kunnen de deelnemers verschillende soorten kunst ervaren die ze tijdens vergaderingen en evenementen kunnen gebruiken. Ozark Henry presenteert ongeëvenaarde demonstraties van 3D-geluid voor evenementen als onderdeel van de Conference Art (C-art) showcase.

Kleine bestemming

Verder is er een focus op kleine bestemmingen, zoals Turnhout onbekend is in de internationale evenementenwereld, niet bepaald in beeld als congresstad. Key-note spreker Paul Gudgin zal uitleggen waarom en hoe kleine steden of zelfs dorpen soms groot zijn in evenementen. FRESH19-deelnemers ervaren de voor- en nadelen van zo’n alternatieve bestemming.

Op maandagavond tijdens de eerste ‘Turnova Night’ ontdekken ze de kunstacademie als ontmoetingsplaats, wat Theater STAP doet voor evenementen, het prachtige oude Theater 1900 in aanbouw en het gloednieuwe Turnova Hotel. Deelnemers krijgen een drankje en een snack in het onlangs geopende toprestaurant HERT op de 18e verdieping van de Turnova-toren en een diner op de 16e verdieping aangeboden door Turnova en de Heeren-groep.

Registratie

Alle presentaties, uitvoeringen en evenementen zijn in de Engelse taal.  Je kunt je registreren voor het hele FRESH 19-congres of een deel ervan.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief