Congressen

Fresh Air Zone geopend bij World Forum The Hague

Een Fresh Air Zone bij World Forum The Hague is op 28 oktober jongstleden onthuld. Robert van Asten (Wethouder Mobiliteit, Cultuur en Strategie), Maarten Schurink (secretaris generaal van het Ministerie van Binnenlandse Zaken) en Liesbeth van Tongeren (Wethouder Duurzaamheid en Energietransitie) openden tijdens het evenement ‘De Dag van de Stad’ op officiële wijze deze klimaat neutrale groene luifel in de internationale zone van Den Haag.

Samenwerking

De Fresh Air Zone van World Forum The Hague is in samenwerking met diverse partijen tot stand gekomen: het Ministerie van BZK, het Hoogheemraadschap Delfland, World Forum en de gemeente Den Haag. Dit project valt onder het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. De groene luifel moet gaan bijdragen aan een beter milieu en wateroverlast voorkomen.

Vitaliteit

Congreslocatie World Forum The Hague bevindt zich in de internationale zone in Den Haag. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en vitaliteit zijn focus gebieden van de organisatie. De ontwikkeling van de groene luifel speelt naast de klimaat neutrale rol tevens ook een rol in de vitaliteit van congresdeelnemers. Deze nieuw ontwikkelde zone geeft congresdeelnemers altijd de mogelijkheid in een duurzame en groene omgeving te stappen. Zo kan nieuwe energie worden opgedaan en de concentratie van congresdeelnemers worden verhoogd.

Stadssafari’s

Naast de onthulling van het groene dak konden er tijdens de Dag van de Stad een speciale lunchlezing van Ruben Terlou bezocht worden en bezoekers konden deelnemen aan diverse ‘stadssafari’s.’ Centraal tijdens dit evenement stond het uitwisselen van inspiratie en kennis voor economisch sterke, duurzame, toekomstbestendige en leefbare steden


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief