Beurzen

Freeman-Zenus wint de UFI Operations & Services Award

Zenus-Freeman meting bezoekersgedrag op beurzen

UFI, de wereldwijde vereniging van de beurzenindustrie, heeft Freeman-Zenus uitgeroepen tot winnaar van de UFI Operations & Services Award 2024. Het onderwerp dit jaar was ‘Verwachtingen en behoeften van klanten in 2024: het benutten van strategische partnerschappen of digitale oplossingen om de klantervaring te verbeteren.’

De teams van Zenus en Freeman hebben de afgelopen jaren samengewerkt aan een systematiek om bezoekerssentimenten op beurzen te meten.

“Het beter begrijpen van bezoekersgedrag en bezoekersverwachtingen zal van essentiële waarde zijn voor de sector”, stelt Stefan Eckert, Senior Vice President Services bij Koelnmesse en voorzitter van de UFI Operations & Services Working Group. “Omdat er minder bezoekers naar de beurzen komen, moeten we ons concentreren op de bezoekerskwaliteit en deze waardevolle klanten dienovereenkomstig bedienen. Het begrijpen van hun gedrag schept de analytische basis voor verbeteringen.”

Bezoekersgedrag

Panos Moutafis, medeoprichter en CEO van Zenus: “Organisatoren van evenementen staan ​​meer dan ooit onder druk om hun exposanten en sponsors een duidelijke ROI te bieden. Zij kunnen enorm profiteren van de bruikbare inzichten die onze technologie voor het in kaart brengen van bezoekersgedrag biedt.”

“We zijn vereerd om erkend te worden met een UFI Award voor een digitaal partnerschap dat organisatoren van evenementen helpt het bezoekersgedrag en de impact van exposanten te begrijpen”, aldus Freeman’s CEO Janet Dell. “Door zij aan zij met Zenus te werken, kunnen Freeman-klanten hun live-evenementen meten op dezelfde manier waarop ze hun digitale marketingkanalen meten: totaal aantal impressies, verblijftijd en hoe beursvloeren converteren naar belangrijke acties”.

Overige finalisten

De andere finalisten voor de UFI Operations & Services Award 2024 waren FFAIR voor het project ‘Redefining the Exhibitor Experience: How a Revolution in Ops Tech Has Changed the Game for Exhibitors and Exhibition Operations Teams’, en RX voor haar ‘RX Compliance Shared Service Centrum". De winnaarsinzending kan hier op de UFI-website worden bekeken.

UFI awards

De UFI Operations & Services Award, onderdeel van de jaarlijkse Awards van UFI, beloont uitmuntende initiatieven in de tentoonstellingsindustrie. Deze prijzen belonen excellentie in verschillende categorieën, waaronder human resources, industriële partners, marketing, duurzaamheid, digitale innovatie en operations & services. Ga voor meer informatie naar .

De winnaars van de UFI Award 2024 zullen hun projecten presenteren op het 91e UFI Global Congress van 20-23 november 2024 in Keulen, Duitsland. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief