Congressen

Fred Beekers wint 100% LEF in Hospitality Award

Fred Beekers van Resto-Van-Harte is de ondernemer in de hospitality branche die het meeste LEF heeft getoond, volgens de jury van de HSMAI 100% LEF in Hospitality Award . De prijs werd uitgereikt op 26 november tijdens de jubileumbijeenkomst van HSMA in Event Center Aalsmeer.

Juryvoorzitter Gervaise Coebergh: “De winnaar is iemand die met LEF de weg van passie volgt; die kiest voor een levensinvulling op basis van een maatschappelijke boodschap, gebouwd op een financieel gezond fundament. Daarnaast toont hij aan dat sociaal ondernemers een belangrijke positie innemen als het gaat om het vormen van onze collectieve toekomst.”

“Fred Beekers wordt gezien als een voortrekker. ”Het restaurant als ontmoetingsmachine” is een compleet nieuwe benadering van het concept en kan zo een rol spelen rondom de problematiek van integratie, isolement en eenzaamheid. Beekers” positieve manier van ondernemen en het kiezen voor maatschappelijke relevantie in plaats van geld en roem heeft een compleet nieuwe doelgroep van maar liefst 1,5 miljoen potentiële klanten aangeboord.”

Het belang en nut van een prijs voor de hospitality branche werd, via een video- boodschap, duidelijk gemaakt door staatssecretaris van Economische Zaken, Frank Heemskerk: “In deze economisch onzekere tijden zijn behalve durf en visie ook innovatie en onderscheidend vermogen voor een ondernemer essentieel. Met deze 100% LEF in Hospitality Award laat de hospitalitysector zien hoe belangrijk dat is.”

De overige genomineerden waren Rogier Braakman & Gui de Vries (Sandton Hotels), Jonnie & Thérèse Boer (Restaurant De Librije), Sandie van Doorne (House of Bols), Paul Hermanides (Amsterdam Village Company), Kitty & Benno Leeser (Gassan Diamonds), Michael Levie (citizenM Hotels), Chris Luken (Hotelbon), Angelique Schmeinck (Luchtballon Restaurant Culiair), Duncan Stutterheim (ID&T) en Sarriel Taus (Fifteen).


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief