Congressen

Frank Wentink keert terug voor Brooklyn Nights

Producent Frank Wentink keert terug in de showbizz en presenteert vanaf zaterdag  29 november een nieuwe show in Studio’s Aalsmeer: Brooklyn Nights. De show vormt een avondvullende belevenis, waarbij de gasten letterlijk en figuurlijk worden meegenomen in het New York van de jaren ’20 van de vorige eeuw naar de huidige tijd.
Wentink, grondlegger van het dinnershow concept in Nederland, werd onlangs door Studio’s Aalsmeer benaderd om een nieuwe show te produceren en greep deze kans met beide handen aan. Het resultaat is een muzikale dinerbeleving vol technische en artistieke hoogstandjes, waarbij bekende songs van toen en nu naadloos in elkaar overgaan. Songs van onder meer Frank Sinatra en Sammy Davis Junior, maar ook Gloria Estefan, Alica Keys en John Miles wisselen elkaar af en worden verweven in het thema van de show, waarbij het publiek in verschillende ruimtes Brooklyn Nights kan ervaren.

Frank Wentink: “Ik had altijd al in mijn hoofd om nog één keer iets bijzonders te doen. Het publiek zal verrast worden en zal zich tijdens Brooklyn Nights op Broadway wanen, maar wel met een Hollands hart! Een sfeervolle ambiance, diner, zang, dans en maar liefst 220 m2 grote LED-schermen zullen zorgen voor een intense beleving.”
 

Bekende cast

De avondvullende dinerbelevenis in Studio’s Aalsmeer wordt muzikaal vormgegeven door Stanley Burleson, L.A. the Voices, April Darby, Esther Pierweijer, Ivanildo Kembel, Nick Nielsen, Sophia Wezer en Annelieke Bouwers. Zij worden begeleid door het uit 8 personen bestaande Brooklyn Nights begeleidings- en  dansorkest en de 16 Brooklyn Dancers. Marc Forno tekent voor de choreografie en de kostuums van Brooklyn Nights.
 
 

Data en prijzen

Brooklyn Nights is vanaf 29 november nagenoeg elke zaterdag te zien in de Studio’s Aalsmeer, Van Cleeffkade 15 in Aalsmeer. Arrangementen zijn mogelijk vanaf € 69,50 per persoon (show, diner, drankjes inclusief).


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.