Congressen

Flitscolleges op EvenementContact 2015

Tijdens de vakbeurs EvenementContact 2015 biedt Master in Event Management een uitgebreid kennisprogramma aan. Het programma bestaat uit 17 flitscolleges van 30 minuten met verschillende onderwerpen die voor de event professional van belang zijn.
 De Top 3 meest aangevraagde onderwerpen van bezoekers zijn:
1. Hybride events – Gerdie Schreuders (LiveOnlineEvents)
2. Effectieve event organisatie – Iris Eshel (HKU & auteur Project management – A Professional Approach to Events)
3. Eventmarketing en ROI bij beursdeelname – Ed Peelen (ICSB Marketing en Strategie)

In totaal zijn er 17 flitscolleges. Om 11.30 uur presenteert Erik Peekel in een korte masterclass zijn recent verschenen boek ‘Het evenement dat niemand wil missen”.
 

Donderdag 12 februari

EvenementContact vindt plaats op donderdag 12 februari in Taets Art & Event Park in Zaandam. Op de beurs presenteren zich 280 bedrijven hun aanbod voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen.
Nieuw tijdens deze 7de editie is de Event Area met 11 mobiele keukens, 6 cateraars, Miracle Ice, Champagne en diverse Barista’s. Ook nieuw is het Expoveld, waar 8 leveranciers van beurzen op 25 m2 laten zien wat ze in huis hebben. Wie alles wil weten over de allernieuwste technische ontwikkelingen, kan naar de Tech Straat. Hier staan diverse innovatieve partijen met de nieuwste technologische oplossingen.

Wie vragen heeft over Social Media kan terecht in het nieuwe Social Media Café met uitzicht over de beursvloer. De mannen van Nameshapers beantwoorden je vragen. Ook is High Profile Events hier aanwezig om te berichten over de beurs. Barbara van Baarsel zal van zowel bezoekers als standhouders korte interviews afnemen en deze online plaatsen. Taets Kitchen zorgt voor koffie en wat lekkers.
 

Netwerkborrel

Het informele netwerken start om 18.00 uur met de netwerkborrel uit de branche. De mobiele keukens zorgen voor lekker etten en Brussaard verzorgt een luxe pendel van en naar Station Zaandam.

Voor alle info, toegangskaarten, route en kennisprogramma: www.evenementcontact.nl
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief