Congressen

Fletcher Hotels neemt vijf hotels van Eden Hotels over

Fletcher Hotels koopt per 16 april 2018 vijf hotels van Eden Hotels. Met de overname van deze hotels komen er 350 kamers bij en staat de Fletcher groep op 87 hotels. Voor Eden Hotels is dit de laatste stap naar de nieuwe positionering als Nederlands familiebedrijf met stadshotels. Fletcher koopt van twee hotels zowel de exploitatie als het vastgoed, van drie hotels wordt alleen de exploitatie overgenomen. Het gaat om Hotel de Broeierd in Enschede, Hotel Holthurnsche Hof in Nijmegen, Hotel Mooi Veluwe Putten, Hampshire Hotel 108 Meerdervoort in Den Haag en Hampshire Hotel Emmen.

Rob Hermans

Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels: “Wij zijn zeer verheugd dat we deze hotels vanaf 16 april 2018 mogen verwelkomen bij Fletcher Hotels. Juist omdat de hotels alle vijf uniek zijn en zich op prachtige locaties bevinden, zullen de hotels een enorme verrijking zijn voor Fletcher.”

Léon Dijkstra, CEO van Eden Hotels, over de verkoop: “Dit is de laatste stap die we moeten zetten om tot een duidelijke positionering van Eden Hotels te komen. Nu zijn we helemaal klaar voor de toekomst en uiteraard blijven we ambitieus. Op de lange termijn willen we uitgroeien tot een groep van dertig hotels in verschillende steden verspreid over het land.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief