Beurzen

Fitness & Health Benelux in topvorm

Jaarbeurs Utrecht biedt van 9 tot en met 11 oktober plaats aan Fitness & Health Benelux. Er worden zo’n 140 standhouders en 8000 bezoekers verwacht.Fitness & Health Benelux is dé vakbeurs voor iedereen werkzaam is in fitness, wellness en fysiotherapie. Nergens in de Benelux is zo”n compleet aanbod te vinden aan Fitness, Wellness en (Functional) Food als op Fitness & Health Benelux. De exposanten van Fitness & Health Benelux presenteren weer veel nieuws, noviteiten en aanbiedingen op de beurs. Een klein voorproefje.

Fitness: apparatuur, kleding, franchiseformules, materiaal en toebehoren voor cardiotraining, circuittraining, krachttraining en groepstraining.

Wellness; apparatuur, materiaal en toebehoren voor sauna’s, stoomcabines, zonnebanken en -cabines, zwembaden, massagebaden en afslankmethoden.

Functional Food: dieetvoeding, voedingssupplementen, dranken, natuurproducten, sportvoeding en nutrition.

Overig: automatisering (hard- en software), interieur en inrichting, beveiliging, reiniging, luchtzuivering, meet-en testapparatuur, brancheorganisaties, financieel advies en consultancy.

Maar er is meer. In het HDD Theater, een doorzichtig theater midden op de beursvloer in hal 8, kunt u dagelijks lezingen bijwonen over groepsfitnessmanagement, gravity en personal training. Vooral dit laatste is sterk in opkomst.

Op het demonstratiepodium in hal 7 geven diverse partijen presentaties in de vorm van workouts en groepslessen, alle gratis. Partijen die meedoen zijn onder meer: HDD Groep, Polar Nederland, Elmakes en Xco.Op 9 oktober wordt in de Croesezaal van Jaarbeurs Utrecht het Executive Breakfast georganiseerd. Onder begeleiding van Paul Kienstra (bestuurslid EHFA) en verschillende experts uit de fitnessbranche gaan topondernemers met elkaar in gesprek over actuele ontwikkelingen in de sector. Het ontbijt is alleen op uitnodiging te bezoeken.

Meer informatie: www.fitnessandhealthbenelux.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief