Congressen

Filmregisseur Eddy Terstall spreekt tijdens Evenementcontact

Filmregisseur en scenarioschrijver Eddy Terstall is één van de sprekers tijdens EvenementContact op 14 maart in Expo Haarlemmermeer. Andere sprekers tijdens het inhoudelijke programma van de vakbeurs zijn Barbara Risselda van Marketing Groningen en Gerrit Heijkoop van How Can I Be Social.

Eddy Terstall, die onder meer met zijn film Simon in 2004 vier Gouden Kalveren won, vertelt aan de hand van filmbeelden wat hij wilde vertellen met zijn films en hoe hij dat heeft gedaan. Deze keynote start op 10.15 uur in het auditorium en is voor iedereen vrij toegankelijk. De presentatie duurt een uur.

In de middag komt Barbara Risselda van Marketing Groningen vertellen over de langstlopende Citymarketing campagne van Nederland: Er gaat niets boven Groningen. Zij is bij Marketing Groningen al jaren als projectleider verantwoordelijk voor het evenementenbeleid en is hiermee een spin in het web tussen de overheid, evenementenorganisaties en de marketingorganisatie. Zij beschrijft de rol van evenementen in Groningen en gaat daarbij onder andere in op de keuzes die er gemaakt worden en op praktijkcases als het Glazen Huis. 
Haar presentatie is van 13.00 tot 14.00 uur in het auditorium.

Om 16.00 uur sluit Gerrit Heijkoop van How Can I Be Social (HCIBS) het sprekersprogramma af. In januari van dit jaar introduceerden hij en zakenpartner Donald Roos de Social Media Checklist voor evenementen op het Europese congres van MPI in Montreux. Aan de hand van het het social media gebruik op en rond EvenementContact presenteert Heijkoop op een interactieve manier de do’s en dont’s.

Naast het programma in het auditorium vinden er diverse seminar plaats in de kleine dome. Dit programma wordt op de beurs bekend gemaakt en ook via de speciale beurs app.

Gratis toegangskaarten voor Evenementcontact zijn hier te bestellen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief