Beurzen

Fietsrace in parkeergarage tijdens Euro Cyling XP

De parkeergarage van MECC Maastricht is zaterdag 21 oktober 2017 het decor voor de Car Park Cannon Ball. Op dit urban cycling event zullen deelnemers op hun fiets alle verdiepingen van de parkeergarage beklimmen. De race is onderdeel van fietsbeurs Euro Cycling XP die in oktober plaatsvindt.

 Bij de Car Park Cannon Ball wordt in twee categoriën gereden: fixed gear, en geared (wielren en MTB). Een afvalrace bepaalt wie de Car Park Cannon Ball King en Queen worden in hun categorie. Inschrijving staat open voor iedereen. De editie in Maastricht is onderdeel van een wereldwijde serie. Dit jaar wordt nog een editie georganiseerd in Christchurch, Nieuw-Zeeland op 26 november. Edities in onder andere België, Australië, Engeland en Spanje zijn gepland. rn

Afterparty 

rnDe Car Park Cannon Ball wordt georganiseerd door à BLOC, het craft beer voor wielrenners, in samenwerking met world tour cycling team Team Katusha Alpecin. à BLOC Bicycle Bar zorgt voor de drank tijdens de afterparty bovenin de parkeergarage, waar ook een DJ aanwezig zal zijn.

Euro Cycling XP wordt gehouden van 20 tot en met 22 oktober 2017 in MECC Maastricht


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief