Beurzen

Fiets en Wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurs die op 18 en 19 februari in de Amsterdam RAI werd gehouden heeft 12.207 betalende bezoekers getrokken. Dat is een stijging van maar liefst 56% ten opzichte van vorig jaar toen 7800 mensen het evenement bezochten.

De Fiets en Wandelbeurs die op 18 en 19 februari in de Amsterdam RAI werd gehouden heeft 12.207 betalende bezoekers getrokken. Dat is een stijging van maar liefst 56% ten opzichte van vorig jaar toen 7800 mensen het evenement bezochten.De beursbezoekers én de standhouders waren opgetogen over de Fiets en Wandelbeurs. De bezoekers uitten hun tevredenheid over de gerichte informatie over fiets- en wandelvakanties op de beurs. De standhouders waren blij met het geïnteresseerde publiek op de beursvloer. Vraag en aanbod sloten duidelijk op elkaar aan.

Ook het uitgebreide lezingenprogramma en de workshops bleken een bron van inspiratie voor de bezoekers. Verder werd nuttige informatie opgedaan in de paviljoens ‘Fietsers informeren fietsers’ en ‘Wandelen informeren wandelaars’.

Volgens de organisatoren toont het succes van de Fiets en Wandelbeurs aan dat de belangstelling voor fietsen en wandelen als vrije tijdsbesteding duidelijk in de lift zit. Er is onmiskenbaar behoefte aan een evenement op maat waar alle informatie over fietsen en wandelen aanwezig is. 

De organisatoren zijn zeer verheugd met de doorgaande stijgende lijn van de vorig jaar ingezette nieuwe opzet, waarbij de nadruk vooral ligt op kwaliteit en gerichte informatie. De ingeslagen weg wordt voortgezet. Voor volgend jaar wordt bekeken wat aan de beurs kan worden toegevoegd om de beursbezoekers een nóg completer overzicht te bieden.

Zie verder: www.fietsenwandelbeurs.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief