Congressen

Fielddrive en Zenus gezamenlijke winnaars Tech Watch Awards

Fielddrive en Zenus zijn samen de winnaars van de Tech Watch Award van IBTM World. Kubify won de nieuw geïntroduceerde ‘Tech Watch People’s Choice Award’ tijdens de internationale vakbeurs voor de meetingindustrie in Fira Barcelona.

Trends in eventtechnologie

Een panel van experts uit de sector koos  het gelegenheidsduo Zenus en Fielddrive als de winnaar van de IBTM World Tech Watch Award uit een shortlist van negen finalisten, vanwege hun baanbrekend werk op het gebied van gezichtsherkenningssoftware voor de meetingindustrie.

Corbin Ball, juryvoorzitter van de IBTM World Tech Watch Award: “De toekenning van dit jaar is gericht op één van de belangrijke trends in eventtechnologie. Zenus en Fielddrive behoren tot de eerste bedrijven die gezichtherkenningstechnologie in onze sector introduceren. Zenus is de maker van de software en Fielddrive is een belangrijke implementator van het product, door de beste toepassingen voor het gebruik te onderzoeken. Samen vormen ze een sterk team dat gezichtsherkenning ontwikkelt voor de evenementenindustrie. Ze zijn exemplarisch voor het doel van de IBTM World Tech Watch Award: belangrijke innovatie demonstreren om deze sector vooruit te helpen.”

Gezichtsherkenningssoftware

“We zijn blij dat Fielddrive mede-winnaar isvan de IBTM World Tech Watch Award”, aldus Danny Stevens, oprichter en CEO van Fielddrive. “Onze inspanningen met Zenus gericht op de volledige integratie van gezichtsherkenningstechnologie, samen met Fielddrive’s kiosken, full-colour-badgeprinters en wereldwijde implementatie ervan, hebben een nieuwe standaard gezet in de meetingindustrie.

Zenus en Fielddrive waren afzonderlijke inschrijvers, maar vanwege het onderling verband tussen beide bedrijven werden ze als één gezamenlijke inzending beoordeeld. Zenus biedt hoogwaardige gezichtsherkenning voor registraties van evenementen, zodat deelnemers snel en gemakkelijk kunnen inchecken en Fielddrive on-site technologiediensten biedt voor congressen, beurzen en evenementen.

Interactief e-poster systeem

De allereerste Tech Watch ‘People’s Choice’ Award ging naar Kubify, een interactief e-poster systeem dat een eenvoudige en creatieve manier biedt om de gebruikelijke postersessies te verbeteren. Deelnemers gebruiken een app om posters te zoeken op onderwerp / trefwoord, interactie te hebben met de poster, opmerkingen te plaatsen, vragen te stellen en een stem uit te brengen voor de beste poster. Kubify biedt een frisse, interactieve manier om dit belangrijke onderdeel van veel wetenschappelijke bijeenkomsten te beheren.

Tamsin Treasure-Jones, mede-oprichter, Kubify: “We zijn absoluut vereerd dat we de Tech Watch People’s Choice-prijs hebben gewonnen. We willen de gebruikers van ons platform en onze IBTM-deelnemers bedanken voor hun stem en IBTM omdat ze ons de kans hebben gegeven om te exposeren. Het was een ongelooflijke ervaring, we hebben veel fantastische contacten gelegd en waardevolle discussies gevoerd. We kijken er naar uit om volgend jaar terug te komen. ”

Jury

Het panel van juryleden bestond uit toonaangevende professionals uit de meeting- en technologie-industrie, waaronder Michelle Bruno, President van Bruno Group Signature Events; Dahlia El Gazzar, oprichter van DAHLIA + Inc; Ruud Janssen, oprichter van TNOC.org en mede-oprichter EMG; Pádraic Gilligan, Managing Partner bij SoolNua; Paul Hussey, directeur van The Conference Doctor en Julius Solaris, oprichter en redacteur van Event MB.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief