Festivals

Festival-app Appmiral integreert SOS-melding

Appmiral

Appmiral, de event-app van CM.com, heeft een SOS-melding voor snelle hulpverlening geïntroduceerd. Festivalgangers kunnen via de app direct beveiliging of een EHBO-medewerker oproepen en de livelocatie delen.

Integratie in app festivals

Festivals als Extrema Outdoor, Rock Werchter, Sziget en Pukkelpop hebben de nieuwe SOS-melding in hun festival-app geïntegreerd. CM.com is een internationale ontwikkelaar van cloudsoftware voor conversational commerce.

'Honderden meldingen'

"De app heeft inmiddels honderden meldingen van bezoekers verwerkt", zegt CEO Jeroen van Glabbeek van CM.com. "Het snel kunnen delen van een SOS, in combinatie met een livelocatie verhoogt de veiligheid en gemoedsrust van de bezoekers aanzienlijk.”

Alles op een plek

Met de extra SOS-functionaliteit heeft CM.com een nieuwe tool ontwikkeld waarmee het de digitale transformatie en de groei van de evenementenindustrie wil ondersteunen. Naast het ticket en praktische informatie zoals een programma zijn apps voor evenementen de afgelopen jaren verder uitgebreid. Door alles op een plek samen te brengen kunnen festivalorganisatoren via hun festival-app beter communiceren met hun bezoekers.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief