Beurzen

Femke Rebergen Head of Human Resources bij Easyfairs

Femke Rebergen - Easyfairs

Femke Rebergen is per 1 april 2018 benoemd tot nieuwe Head of Human Resources (HR) bij Easyfairs Evenementenhal. Ook gaat zij deel uitmaken van het directieteam dat nu uit 9 personen bestaat. Rebergen heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op verschillende HR-gebieden. Ze stapt over van EW Facility Services waar ze sinds 2011 werkte als Manager Verzuim Support.

CEO Jeroen van Hooff zegt over de aanstelling: “People business vormt één van de belangrijkste pijlers in onze organisatie. We hebben daarom veel tijd uitgetrokken om de juiste kandidaat in huis te halen. Femke heeft ruime ervaring op verschillende HR-gebieden; van operationeel ondersteunend tot het vormgeven van HR-beleid en van het oplossen van diverse complexe HR-vraagstukken tot het geven van trainingen en het uitvoeren van coaching trajecten. We zijn dan ook ontzettend trots dat Femke als complete HR-manager onze organisatie gaat versterken.”

International Hospitality Management

Rebergen is na haar studie International Hospitality Management aan de HHS in Leeuwarden aan de slag gegaan als HR Manager bij Golden Tulip, waarbij ze ook de Business School van Golden Tulip training heeft doorontwikkeld. Na een aantal jaren is ze vertrokken naar Regardz om daar HR Manager te worden. Ze heeft er relevante werkervaring opgedaan met het samengaan van twee bedrijven: AHM Hospitality Management en de horecadivisie van Van Den Tweel Groep. Hierna is ze aan de slag gegaan bij EW Facility Services en vanuit deze laatste functie maakt ze nu de overstap naar Easyfairs Evenementenhal.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief