Congressen

Famtrip voor Belgische meeting en eventplanners

Belgische meeting en event planners kunnen in twee dagen kennis maken met de meeting mogelijkheden in de regio’s Arnhem Nijmegen en Veluwe. Op 21 en 22 september vindt de jaarlijkse famtrip plaats, georganiseerd door beide congresbureaus van dit natuurlijke deel van Nederland op twee uur rijden van Antwerpen.

Op vrijdag 21 september checken we in bij hotel Scandic Sanadome in Nijmegen, waar overnacht zal worden. In de middag is er een tour met gids door deze oudste stad van Nederland en wordt Keizer Karel Podia bezocht. ‘s Avonds is er een diner in Nijmegen.

Op zaterdag wordt in oude jeeps de bevrijdingsroute gereden, gevolgd door een bezoek aan Thermen Bussloo in Twello. De lunch met locale producten vindt plaats in restaurant Hop-Eest op Landgoed Schovenhorst in Putten. ‘s Middags volgt een inspectie van het Bouw & Infrapark in Harderwijk, met daarna een solex tour naar Park Hotel Putten, waar het programma wordt afgesloten met aperitieven en een dinner buffet.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen, eventueel vergezeld van uw (business)partner, dan kunt u een e-mail sturen naar info@conventionbureau.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief