Congressen

Exposantenfeest Event14 in TivoliVredenburg

Het exposantenfeest van evenementenvakbeurs Event14 vindt op woensdag 2 april plaats in TivoliVredenburg. Daarmee krijgen de standhouders, relaties van beursorganisator Eventex en TivoliVredenburg en diverse andere branchegenoten een exclusieve sneakpreview van de nieuwe evenementenlocatie die op 21 juni haar officiële opening beleeft.

Op dit moment zijn bouwvakkers, timmermannen en loodgieters nog druk bezig om de laatste details van TivoliVredenburg in te vullen. De zalen Cloud Nine, Hertz, Pandora, Ronda en Grote Zaal hebben ieder hun eigen stijl: van strak modern tot sfeervol met houtaccenten. Van buiten is de nieuwe evenementenlocatie een architectonische groots en overweldigend gebouw, binnen kent elke zaal een intiem en warm karakter.

Op 2 april zal hier en daar misschien nog een blik verf staan of moet er nog een randje worden afgekit. De gastheren garanderen echter dat de locatie zal staan als een huis, de muzikale sfeer er goed zal inzitten en de catering laat niets te wensen over zal laten. Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

Event14 vindt plaats op 2 en 3 april in Jaarbeurs Utrecht.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief