Congressen

Expo Greater Amsterdam: nieuwe naam voor internationale ambities

Expo Haarlemmermeer heeft een transitie doorgegaan die gepaard gaat met een naamsverandering: Expo Greater Amsterdam. Met deze transitie is de locatie naar eigen zeggen “klaar voor de toekomst én internationale klanten, bezoekers en opdrachtgevers”.

Expo Greater Amsterdam, gelegen vlakbij Schiphol, profileert zich als een grote, flexibele en transparante evenementenlocatie. Het terrein, van totaal 45.000 vierkante meter, is circulair opgezet met duurzame materialen en is voorzien van zonnepanelen.

Nieuwe ruimtes voor congressen en meetings

Afgelopen jaar, in 2021, heeft Expo Greater Amsterdam een verbouwing en restyling afgerond. Hierbij zijn diverse nieuwe ruimtes gecreëerd waar congressen, lezingen en andere soorten bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Door de verbinding met buiten nog groter te maken, is bij de restyling veel gebruik gemaakt van groene kleuren en houtelementen.

De komende jaren blijft Expo Greater Amsterdam investeren om zowel de nationale als internationale markt optimaal te bedienen en bereiken. De naamsverandering ondersteunt deze ambitie. Dankzij de nieuwe benaming wil de evenementenlocatie de internationale markt betreden.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.