Congressen

Exclusieve preview van reizend clubconcept

TheBubbleClub presenteert op vrijdag 30 november haar reizende clubconcept met een exclusieve preview bij Bink Vijf Hoog in Den Haag. Tijdens TheBubbleClub Launch mag de zakelijke markt het clubconcept ervaren, dat draait om heerlijk eten, champagne, design, beleving, muziek en entertainment van de bovenste plank.

TheBubbleClub van TwoGather is geen vaste locatie. De klant bepaalt de locatie van ‘de reizende club’.

De avond op vrijdag 30 november zal uit twee delen bestaan. Allereerst zullen de deuren opengesteld worden voor opdrachtgevers uit het zakelijk segment. Zij kunnen genieten van een meergangen menu en proeven van de heerlijke champagne en prosecco die standaard geserveerd wordt door de club. Ook de bekende DJ's van nu en weleer passeren de revue als vaste artiesten van dit concept.

Uiteindelijk zal TheBubbleClub veranderen in een vip ruimte van het tweede deel van de avond, een spetterend lanceerfeest. De deuren worden dan ook geopend voor betalende vips en bezoekers. Netwerken en borrelen op vijf hoog met een uitkijk op de skyline van Den Haag.

Meeting planners en eventmanagers die naar deze exclusive preview willen komen kunnen een e-mail sturen naar info@twogather.nl of bellen naar 070 2131435 voor een persoonlijk uitnodiging.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief