Congressen

Exclusief kijkje achter de schermen bij The Passion

Wat komt er allemaal kijken bij de organisatie van het grootste live event van Nederland? Ruim 150 eventprofessionals krijgen hier antwoord op tijdens een kijkje achter de schermen bij The Passion op woensdag 23 maart in Amersfoort. ‘The Making of The Passion’ is een samenwerking tussen MPI Nederland, Genootschap voor Eventmanagers en Locatie Amersfoort.
 The Passion vindt donderdag 24 maart plaats op het Eemplein in Amersfoort en wordt live op  televisie uitgezonden door de EO/KRO-NCRV. Het programma is goed voor ongeveer 3,5 miljoen kijkers en trekt zo’n 20.000 bezoekers. Bij The Passion komen live-event en televisieproductie samen en is het publiek onderdeel van het verhaal.

JvN Congres Management heeft het mogelijk gemaakt dat de leden van het Genootschap voor Eventmanagers, MPI Nederland en Locatie Amersfoort een dag voor de uitzending met eigen ogen kunnen zien wat een dergelijk groots spektakel aan organisatie vergt.
 
Burgemeester Lucas Bolsius heet de eventprofessionals welkom bij ‘The Making of The Passion’ in het NH Hotel van Amersfoort. Paul de Vos, project manager The Passion van EO/KRO-NCRV, Claudia Sondagh, EO/KRO-NCRV, manager side events tijdens The Passion en Maarten van Lokven, operations manager van Loc7000 spreken over de inhoud van de show, de overall productie, de on-site productie, de veiligheid, bezoekersstromen en citymarketing.

Uiteraard wordt een bezoek aan de set gebracht, inclusief een ontmoeting met Fleur van Helden, uitvoerend producent Eye2Eye Media en maken de gasten van ‘The Making of The Passion’ de soundcheck mee. Hierna wordt de middag afgesloten met een borrel bij het KAdE café op het Eemplein.
 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief