Congressen

Exclusief dineren tussen unieke Rembrandt-collectiestukken

De Rembrandt Tower Boardroom is van 22 september tot en met 4 oktober, de sterfdag van Rembrandt, omgetoverd tot een tijdelijk restaurant, waar op topniveau gedineerd kan worden. Letterlijk, want deze bijzondere locatie is gelegen op de 32ste en daarmee bovenste verdieping van het hoogste gebouw van Amsterdam, de Rembrandt Tower.
 Het diner – dat toegankelijk is voor iedereen met reservering – tijdens deze bijzondere ‘kunst & culinair’-weken wordt verzorgd door sterren-chef Wilco Berends. Berends was voorheen werkzaam bij sterrenrestaurants als Merlet in Schoorl, De Hoefslag in Bosch en Duin, en momenteel bij ‘de Nederlanden’ in Vreeland. Beide chefs zullen een exclusief diner samenstellen dat geïnspireerd is op ‘Het Amsterdam van Rembrandt’.

Museum Het Rembrandthuis stelt voor deze bijzondere gelegenheid een aantal werken van Rembrandt tentoon in de Boardroom. Daarnaast wordt er een nog nooit eerder tentoongesteld collectiestuk van Rembrandt vertoond. Elke avond zal er, voor aanvang van het diner, door een conservator van Het Rembrandthuis een korte lezing worden gegeven over deze tentoonstelling.
 
Het is voor het eerst dat de Rembrandt Tower Boardroom zijn deuren openstelt voor het algemene publiek. De Boardroom is normaliter een locatie voor besloten zakelijke bijeenkomsten zoals directievergaderingen, presentaties, zakenborrels en -diners.
 
De kosten voor deze bijzondere culturele dinerervaring bedragen € 245,- per persoon. Een reservering is noodzakelijk. Voor boekingen, ga naar www.rtboardroom.nl.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief