Congressen

EventSummit maakt het verschil

Sprekersprogramma EventSummit 2019

Het thema voor EventSummit 2019 is ‘Maak het Verschil’. Dit motief komt terug in het ochtendcongres, in het seminarprogramma op de beursvloer, en ook bij de organisatie zelf.

De 11de editie van het event voor de evenementen en festivalbranche vindt plaats op 31 januari 2019.

Enorme groei

Organisator Arjen Lemstra: “We verbazen ons de laatste jaren over de enorme groei. De laatste editie in Ahoy hadden we 400 exposanten en nu, twee jaar later, meer dan 600 exposanten. Een groei van meer dan 50 %. Ook qua bezoekers verwachten we weer een enorme groei”.

Duurzaam organiseren

Het verschil dat de organisatie maakt heeft te maken met de duurzame doelen die ze zich stelt. “Als spil in de branche moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen om te zorgen dat de evenementenbranche duurzamer gaat organiseren”, aldus mede-organisator Joris Bots. “De festivalbranche is al goed op weg, maar bij bedrijfsevenementen valt nog heel veel te winnen. De catering tijdens EventSummit zal geheel vegetarisch zijn, we gaan samen met Renewi werken aan slechts 10 procent restafval en je zult geen mono-verpakkingen vinden. En zo zullen er nog veel meer zaken worden opgepakt om minder impact te hebben op het milieu.”

35 topsprekers

Op 31 januari zijn er tijdens EventSummit meer dan 35 topsprekers aanwezig in Rotterdam Ahoy om eventprofessional te inspireren. Hiervoor is EventSummit een samenwerking aangegaan met DeSpreker.nl en Quality Bookings. Sprekers zijn onder meer Fountainheads (trendverkenners), Yvonne de Liefde (brandmanager Vrienden van Amstel), Florian Dirkse (o.a. Ocean Cleanup en Green Miles) en Bibian Mentel (Olympisch Snowboardster). Acteur Dirk Zeelenberg zal het congres in goede banen leiden.De sessies op de beursvloer zijn gratis te bezoeken. Deelname aan het congres kost 67 euro voor opdrachtgevers en 117 euro voor toeleveranciers.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief