Congressen

EventSummit lanceert LiveCommunity

LiveCommunity.nl

EventSummit lanceert LiveCommunity, een onafhankelijk en besloten online platform voor opdrachtgevers binnen de evenementen- en festivalbranche. Alleen opdrachtgevers kunnen een lidmaatschap kosteloos aanvragen via LiveCommunity.nl. Goedgekeurde gebruikers vinden op de website vakkennis, relevant branchenieuws, vraag en antwoord, fun en netwerkmogelijkheden, dat alles zonder commerciële uitingen. 

LiveCommunity Masterclass

De officiële lancering vindt plaats op 9 juli met de eerste editie van de LiveCommunity Masterclass in de Philharmonie in Haarlem. Het is de bedoeling dat twee á drie keer per jaar een masterclass wordt georganiseerd, waarbij de leden van LiveCommunity elkaar ook live kunnen ontmoeten.

De eerste masterclass heeft als thema: de Kracht van Online Communities. Merkjournalist Cor Hospes neemt als dagvoorzitter en spreker de gasten mee in de wereld van communities. Hij wordt daarbij ondersteund door de volgende sprekers: Erwin Wijman (auteur van Hoe verkoop je alles), de oprichters van Rumag (humor!!!), Bas Derks van Beam (EO Jongerendag) en Arjen Lemstra (van beursje naar beurs).

Ontdekkingsreis door Haarlem

Opdrachtgevers kunnen met korting naar deze inspirerende middag. Voorafgaand aan het congres organiseert het Haarlem Conventionbureau een mooie ontdekkingsreis door Haarlem en omgeving van 09.15 tot 13.45 uur. Opdrachtgevers kunnen zich hier kosteloos voor aanmelden.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief