Beurzen

EventSummit breidt uit met segmenten incentives en relatiegeschenken

Beursvloer EventSummit 2019 © Robert Aarts

EventSummit voegt de komende editie de segmenten incentives en relatiegeschenken toe aan het aanbod op de beursvloer. De 12de editie van de evenementenvakbeurs vindt plaats op 30 januari 2020 in Rotterdam Ahoy.

Incentives en relatiegeschenken

Uit enquetes bleek een grote vraag te zijn naar MICE en relatiegeschenken, stelt beursorganisator Arjen Lemstra. Daarom is voor editie 2020 de categorie incentive-gerelateerde bedrijven toegevoegd, met 40 deelnemers. Tevens zullen 20 bedrijven die relatiegeschenken leveren hun aanbod presenteren op EventSummit. “Wij willen eventprofessionals een divers en groot platform bieden, waarmee zij hun
evenementen naar een hoger plan kunnen trekken”, aldus Lemstra.

Kracht van Communities

Het thema van het congres tijdens EventSummit 2020 is de Kracht van Communities. Met het congresthema speelt de organisatie in op de trend waarbij grote merken zich afzetten tegen social media platforms en hun eigen community starten, waarin ze content delen. EventSummit zelf is met LiveCommunity.nl ook deze weg ingeslagen. Sprekers op het congres zijn onder meer Hans Janssen, Rumag, Sam Feldt en de organisatie van de EO Jongerendag. Maartje Blijleven (We Love Communities) zal als dagvoorzitter het congres in goede banen leiden.

EventSummit

Vanaf de eerste editie van EventSummit (voorheen Evenementcontact) is de organisatie gefocust op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier. Arjen Lemstra: “We faciliteren een plek voor meer dan 600 exposanten om hun verhaal te vertellen in een laagdrempelige uniforme setting, zodat de focus echt ligt op inhoud en kwaliteit. EventSummit is geen beurs,congres of netwerkevent, maar een echte Summit waar we ons mooie vak naar een hoger plan tillen. Voor de ruim 6.000 bezoekers is EventSummit dé plek om kennis en inspiratie op te doen voor het nieuwe evenementenjaar.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief