Congressen

Eventmanagers genieten van bijzonder lunchconcert

Eventmanagers genoten op woensdag 21 januari van een bijzonder lunchconcert, uitgevoerd door het Koninklijk Concertgebouworkest, tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van het Genootschap voor Eventmanagers, PML, FEP en G14.
In de Spiegelzaal van het Concertgebouw in Amsterdam verzorgde Martinair Party Service na afloop van het concert een bijzondere lunch gebaseerd op gerechten vernoemd naar grote componisten. Zo werden er onder andere variaties op Tournedos Rossini, Crème Rachmaninov en Risotto Verdi geserveerd.

Leon Kruitwagen memoreerde in zijn korte toespraak dat de voortekenen voor 2015 uitstekend zijn en dat de vier clubs, Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals en G14, in 2014 een mooie groei hebben doorgemaakt en nu gezamenlijk meer dan 450 leden en partners hebben. Samenwerking en delen zijn volgens hem het sleutelwoord tot het succes. De wijze waarop de partijen die de nieuwjaarsreceptie samen hebben georganiseerd is een schoolvoorbeeld van hoe de samenwerking in de branche zou moeten zijn. Alleen door gebundelde krachten kunnen wij mooie events voor onze leden als deze nieuwjaarsreceptie organiseren, stelde Kruitwagen.

Foto”s: Jordi Wallenburg Fotografie – Klik hier voor de volledige serie


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief