Beurzen

Eventive Business Events benoemt Natasja Hoogewerf

Eventive Business Events heeft Natasja Hoogewerf (36) benoemd tot eventmanager. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor het project- en accountmanagement van evenementen en marketingcampagnes, en voor de acquisitie van nieuwe klanten.

Voordat Hoogewerf het Eventive-team kwam versterken, was ze werkzaam als manager client support bij Insights Benelux. Ook was ze office manager bij Timing Uitzendteam en werkzaam als projectmedewerker voor de Stichting Floriade 2002. In deze laatste functie hield Hoogewerf zich bezig met de coördinatie van alle evenementen van de Floriade.

Hoogewerf is lid van Jong Management, de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot veertig jaar. Daar is ze hoofdverantwoordelijk voor het congres Jong Management 2010 en organiseert ze de maandelijkse bijeenkomsten van deze vereniging.

“Met mijn passie voor evenementorganisatie en mijn ondernemende instelling heb ik bij Eventive de perfecte werkomgeving gevonden”, zegt Hoogewerf. “In mijn loopbaan heb ik mij al eerder beziggehouden met eventorganisatie. Dit heb ik ervaren als een ontzettend leuke, uitdagende en leerzame tijd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Eventive mij veel uitdagingen zal bieden.”

Commerciële achtergrond

Mariëlle van der Zouwen, managing director Eventive Business Events: “Naast de eigenschappen die een eventmanager in huis moet hebben, heeft Natasja een brede commerciële achtergrond. Ze heeft ervaring in diverse branches. Door haar uitgebreide expertise zal ze vernieuwende kansen en mogelijkheden zien, ons inspireren en een mooie bijdrage leveren aan de brainstorms met onze klanten.”

Eventive Business Events ondersteunt bedrijven bij het bereiken van hun doelgroep door de conceptontwikkeling van evenementen en marketingcampagnes, alsook het projectmanagement dat daaruit voortvloeit. Het bureau biedt ook ondersteunende diensten zoals advies, beurstraining en locatieplanning. Eventive Business Events is onderdeel van de communicatiegroep LVT Group.

NASCHRIFT: Jaren later verhuisde Natasja Hoogewerf  naar Frankrijk, startte daar een Bed & Breakfast en deed mee aan tv-programma B&B Vol Liefde. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief