Congressen

EventBranche.nl lanceert De Dag van het Evenement

EventBranche.nl lanceert een nieuw initiatief: De Dag van het Evenement. De combinatie van congres en netwerkvloer staat gepland op dinsdag 9 december in De Broodfabriek in Rijswijk. Het doel van de bijeenkomst is  om marketeers, eventmanagers en communicatieprofessionals uit te leggen hoe krachtig, effectief en duurzaam de inzet van events en live communicatie binnen de marcom-mix is.
In de ochtend is er een congres, waarbij evenementen als communicatie- en marketingmiddel geduid worden. Wat maakt een evenement of live communicatie zo krachtig? Hoe is deze impact aan te tonen? Welke goede cases zijn er? Wat zijn de ontwikkelingen? Hoe kan het evenement een spil worden in de marcom-mix? Wat levert het op?

In de middag verandert De Broodfabriek in een grote interactieve netwerkvloer. Geen beursstand, maar wel tientallen aanbieders die als uitdaging hebben meegekregen om hun 12 vierkante meter op een creatieve en originele manier te gebruiken. Ondertussen doen 6 cateraars een gooi naar de Amuse me Baby-award, voor het beste netwerkhapje.

Informatie over De Dag van het Evenement is te vinden op eventbranche.nl en via het twitter-account @DagvhEvenement en de hashtag #DVHE
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief