Congressen

Event ROI Institute komt naar Amsterdam

Bedrijven en instellingen in Europa helpen om meer uit hun meetings en events te halen. Dat is de missie van het internationale Event ROI Institute. Op 26 oktober doen de deskundigen van het Event ROI Institute Amsterdam aan om een eendaagse cursus te geven.
De cursus vindt plaats in het Tulip Inn Amsterdam Art Hotel in Amsterdam. De cursisten worden onderwezen in een methodiek die werd ontwikkeld door het Event ROI Institute. De methodiek is erop gericht om meetings en events zo effectief mogelijk te maken. Met andere woorden. Dit gebeurt door vooraf te bepalen wat het resutlaat van een meeting of event moet zijn.  "Het is onmogelijk om de complete methodiek in een dag aan te leren, dus de cursus is eigenlijk mer een introductie met de ROI-methodiek, " aldus Elling Hamso, die de cursus in Amsterdam zal leiden. "Het doel is om iedereen die iets te maken heeft met meetings en events kennis te laten maken met de basistheorie van het Event ROI Institute. Daarnaast biedt de cursus de kans om één van de eigen projecten onder de loep te nemen. Boter bij de vis, dus."

Eén van de opvallendste zaken van deze cursus is de manier van registreren. Het Event ROI Institute introduceert namelijk het zogenaamde  ”viral registration”.  Hamso: "Wie zich voor de cursus registreert, ontvangt een persoonlijk promotiecode. Deze code mag aan anderen worden doorgegeven, de personen die zich vervolgens met die code registreren, krijgen 20% korting. Het mooie is dat de eerste persoon de 20% korting terug gestord krijgt op zijn of haar creditcard. Dit betekent dat als meer dan vijf personen zich via één code aanmelden, de eerste persoon geld gaat verdienen."

Meer weten over de cursus, het programma en de registratie? Kijk op www.eventroi.org


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief