Congressen

Event-platform Elevently gaat op in Appendee

Het twee jaar geleden gelanceerde platform Elevently voor virtuele evenementen gaat op in het eveneens Nederlandse platform voor event-apps Appendee.

Er is de laatste tijd veel discussie over de juiste vorm voor een hybride event. Volgens sommigen betekent dit een evenement dat op hetzelfde moment zowel fysiek als online plaatsvindt. Anderen vertalen het als een fysiek evenement dat later on-demand terug te kijken is. Volgens Appendee gaat het niet sec over de vorm “maar is het belangrijker om gebruik te maken van de huidige mogelijkheden en een goed afgewogen mix te bieden van fysieke en online middelen om je doelstellingen te bereiken”.

Breed productaanbod

De samensmelting van Elevently en Appendee moet zorgen voor een breed productaanbod waarbij bedrijven één aanspreekpunt hebben voor onder meer registratie, event-apps, webinar-series en uitgebreide virtuele platforms. Bovendien zijn de systemen volledig geïntegreerd en daarmee samen in te zetten, ook in combinatie met andere softwarepakketten.

Begonnen onder de naam Twoppy, is Appendee sinds 2011 toonaangevend op het gebied van software voor evenementen. Het bedrijf leverde al oplossingen aan meer dan 6.000 bijeenkomsten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief