Congressen

Event in teken van People, Planet, Profit

Event 10 is op 31 maart en 1 april the place to be voor iedereen uit de event-, marketing- en communicatiebranche. Met als basis de meer dan 200 exposanten. Daarnaast zal ook ondernemen met aandacht voor de drie P’s een rol spelen op event 10.

Nadat u welkom bent geheten volgen drie verrassende ruimtes waar People, Planet, Profit tot leven komen. De samenhang tussen de verschillende ruimtes staat symbool voor een juiste balans tussen het streven naar winst (profit), waarbij rekening wordt gehouden met het milieu (planet) en waar menselijke aspecten niet uit het oog worden verloren (people). Een route die leidt tot succesvolle events zonder verspilling van schaarse bedrijfsmiddelen.

Tijdens de beurs worden een aantal inspirerende bijeenkomsten gehouden. Ben Tiggelaar spreekt tijdens een Themabijeenkomst van CLC-VECTA en Nicolette Mak geeft een presentatie tijdens de EventPlatform Bijeenkomst. Eventview en Aaaaha! the Actor Factory houden een superbrainstorm over de Olympische Spelen 2028. Verder zijn er een aantal praktische sessies in de speakerscorners op de themapleinen Nice To Meet en Digital.

Toegangskaarten zijn kostenloos aan te vragen op de website event.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief