Congressen

Event Design Collective breidt partnernetwerk uit

Het Event Design Collective is, na Canada, nu ook partnerships aangegaan in Spanje, Duitsland en de Verenigde Staten. Volgens oprichters Ruud Janssen, Roel Frissen en Dennis Luijer is het nu tijd om de door hun ontwikkelde event design methodiek #EventCanvas te democratiseren. Met deze methodiek kunnen teams doelgericht een evenement ontwikkelen via een visueel tienstappen-plan.

Certified Event Designer

Door het partnernetwerk kunnen meeting professionals in hun eigen regio en in hun eigen taal trainingen ontwikkelen op basis van het #Eventcanvas om deelnemers op te leiden tot Certified Event Designer. Het Event Design Certification programma vindt plaats in samenwerking met de San Diego State University (sinds 2015), Universiteit van Amsterdam (sinds 2016) en Ryerson University in Toronto (vanaf 2017) en de internationale vakvereniging MPI. Sinds 2015 zijn meer dan 800 professionals opgeleid en 50 de status van Certified Event Designer bereikt.

Event Design Collective Spanje zal worden geleid door Angeles Moreno, de huidige voorzitter van MPI Spanje. Gerrit Jessen, bestuurslid van MPI International leidt de activiteiten in Duitsland en in de Verenigde Staten zal Terri Breining, voormalig voorzitter van MPI International en directeur van Breining Group, het scepter zwaaien.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief