Congressen

Event canvas en afscheid Lady M

De komende educational van MPI op 28 oktober in Huis ter Duin staat in het teken van het Event Model Generation Canvas en het afscheid Marianne van den Berg

 Voormalig MPI Nederland voorzitters Ruud Janssen en Roel Frissen kwamen eerder dit jaar met het Event Model Generation Canvas. Een tool om alle aspecten van een evenement vooraf in kaart te brengen en daarmee een template voor het design van events. Doordat alles onderdelen visueel worden gemaakt, is het voor iedereen begrijpelijk en het helpt je als organisator of opdrachtgever van een meeting bij het maken van keuzes. Aangezien een echte professional zich doorgaans goed voorbereidt, kun je vast kosteloos het EMG canvas downloaden.

De keuze voor Grand Hotel Huis ter Duin als locatie is een logische. Na 22 jaar voor Grand Hotel Huis ter Duin te hebben gewerkt gaat Marianne van den Berg, 15 jaar lid van MPI, van haar welverdiende pensioen genieten. De deelnemers zijn uitgenodigd om na het MPI event aan te sluiten bij de feestelijke farewell party van Lady M. 

Aanmelden voor het evenement kan hier
 

Programma

13:30 – 14.15 Ontvangst met lichte lunch
14:15 – 15.45 De universele taal van…events
15.45 – 16.00 Pauze
16.00 – 18.00 Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn
18.00 – 18.30 Netwerkborrel
18.30 – 21.30 Lady M”s final show, inclusief walking dinner (afscheid Marianne van den Berg)

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief