Congressen

Event-app Appendee stelt congresdeelnemer centraal

De oprichters van event-app Twoppy introduceren een nieuwe premium app genaamd Appendee. Deze tool biedt één systeem waarmee deelnemers geïnformeerd worden, kunnen netwerken en participeren via live-polls.
Appendee is gericht in vergelijking met Twoppy gericht op de meer eisende organisator stellen de oprichters Derrick Stomp en Jasper van Blerk. Het is een premium app voor congressen, zakelijke evenementen en groepsreizen.

App en attendee

Derrick Stomp laat weten dat de naam voort komt uit een samenvoeging van ‘app’ en ‘attendee’. “De ‘attendee’ (deelnemer) staat bij ieder evenement centraal. Met Appendee leveren we een app die precies in de behoefte van de deelnemers voorziet.”
“Het is een app die volledig aansluit bij de behoefte van de zakelijke gebruiker. Naast alle ins en outs rondom het programma zorgt de app ook voor extra interactie tussen de deelnemers en vergroot het de betrokkenheid doordat je als beheerder via de app stellingen kan voorleggen aan het publiek waarbij de resultaten live op het grote scherm getoond kunnen worden.”

Appendee versus Twoppy

Waar de nadruk bij Twoppy ligt op het self-service systeem, wordt men bij Appendee volledig ontzorgd. “Naast het leveren van de app, ontwerpen en verzorgen we indien er behoefte aan is zelfs bijvoorbeeld volledige abstract-boeken en/of hand-outs”, aldus mede-oprichter Jasper van Blerk van Appendee.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief