Beurzen

Evenementenvakbeurs Eventsummit wordt Fieldlab testevenement

Evenementenvakbeurs Eventsummit

Evenementenvakbeurs Eventsummit gaat op donderdag 20 mei 2021 door en is aangewezen als Fieldlab testevenement. De organisatie verwacht 250 exposanten en 2.500 bezoekers te mogen ontvangen in Jaarbeurs Utrecht.

EventSummit kondigde vorige maand aan dat de beurs voor de zomer zou plaatsvinden als dat mogelijk was. De exacte datum zo pas na goedkeuring worden bepaald.

Arjen Lemstra van EventSummit: ‘We kunnen niet wachten om iedereen uit de branche weer live te spreken. De exposanten, Jaarbeurs, alle toeleveranciers en ons team staan te popelen om op 20 mei alle eventprofessionals met open armen te ontvangen op de Back to Live Edition van EventSummit.’

Fieldlab Evenementen

Marcel Elbertse, voorzitter van de Stuurgroep van het onderzoeksprogramma Fieldlab Evenementen: “Wij zijn heel blij dat we vandaag een nieuwe reeks onderzoeken mogen aankondigen. Het is mooi dat we deze opschalingstesten kunnen doen, waar we eerder opgedane kennis met hogere bezoekersaantallen kunnen toetsen. We realiseren ons terdege dat dit een absoluut voorrecht is, zeker met een blik op het huidige epidemiologische beeld, waar versoepelingen voorlopig nog even uitblijven. Deze nieuwe onderzoeken zijn echter essentieel voor de tweede fase van Fieldlab Evenementen.”

Popup theater Scala

Peter van der Veer, commercieel directeur van de Jaarbeurs: “We zijn vereerd gastheer te zijn van EventSummit en alle collega’s te kunnen ontvangen. We helpen vanzelfsprekend graag om het derde Fieldlab experiment bij ons in huis te faciliteren en natuurlijk gaat ons popup theater Scala daar een rol in spelen, dat we hebben opgebouwd in ons hallencomplex conform de geldende coronamaatregelen. Als eerste evenementenlocatie in Nederland ontvingen we vorig jaar het Kiwa keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen, we doen er alles aan om evenementen, beurzen en congressen weer zo veilig mogelijk te kunnen laten plaatsvinden.”

Aantal bezoekers gelimiteerd

Het aantal bezoekers is gelimiteerd. Het advies is dan ook om tijdig een ticket te boeken. Bezoekers betalen dit keer wel mee aan de beurs.

Joris Bots van EventSummit: ‘Omdat door corona veel bedrijven financieel geraakt zijn, hebben we besloten om de kosten voor komende editie te verdelen onder zowel de exposanten als de bezoekers. Exposanten betalen een lager bedrag en bezoekers betalen dit jaar bescheiden entreekosten.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief