Congressen

Evenementen-duo Baggerman en Van Maanen uit elkaar

Hans Baggerman en Henk van Maanen (Van Nelle Fabriek Events, Schiecentrale, Drijvend Paviljoen en Team van Maanen Live Communicatie) gaan na 25 jaar samenwerking elk hun eigen weg.

Splitsing

Van Maanen gaat zich volledig richten op de evenementenlocatie Van Nelle Fabriek. Baggerman gaat de exploitatie van het Drijvend Paviljoen en de Schiecentrale in Rotterdam op zich nemen. Tot heden zijn ze gezamenlijk directeur/aandeelhouder in dit drietal, maar nu wordt het opgedeeld.
Het organisatiebureau Team van Maanen Live Communicatie (TVM), waarin ze ook beide directeur/aandeelhouder zijn, wordt per 1 maart beëindigd. TVM is daarmee tevens niet langer onderdeel van EventConsortium Holland waarvan het in 2016 aan de basis stond.

Goede harmonie

De splitsing gebeurt in goede harmonie. De Van Nelle Fabriek staat aan de vooravond van uitbreidingen, zoals de komst van een hotel , een restaurant van Jord Althuizen en een fitnesscentrum. Ook staat er een groei van het aantal zalen op de planning waarmee Van Nelle  meer internationale congressen wil trekken. Op zijn rol binnen dit complex wil Henk van Maanen zich volledig concentreren.
Voor Hans Baggerman zou dit de derde transformatie in de Van Nelle Fabriek worden. Hij wil zich nu richten op pionieren in kleinere bijzondere locaties. Pionieren door te ondernemen vanuit de nieuwe businessagenda zoals MVO Nederland die onlangs introduceerde.
Het Drijvend Paviljoen is een duurzame locatie die binnenkort naar een andere plek in de Rotterdamse Rijnhaven gaat verhuizen. De Schiecentrale ging begin 2018 als eventlocatie open en wil weer energie gaan leveren aan bewoners en bedrijven in het nu weer snel ontwikkelende Rotterdamse Lloydkwartier.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief