Congressen

Eveline van der Pluijm nieuwe manager Rotterdam Partners Convention Bureau

Eveline van der Pluijm | Rotterdam Partners
Eveline van der Pluijm wordt per 1 januari 2018 de nieuwe manager van Rotterdam Partners Convention Bureau & Tourism Board. Van der Pluijm heeft ruime ervaring in de (internationale) congres- en evenementenmarkt. Zij volgt Marie-Therese Marcusse op die eerder dit jaar ​afscheid nam bij Rotterdam Partners.

De afgelopen jaren was Eveline van der Pluijm werkzaam bij de RAI als international business development manager. Eerder werkte zij onder meer voor het WTC in Rotterdam.

Van der Pluijm: “Rotterdam is een prachtige, dynamische stad met een fantastische mentaliteit die almaar in ontwikkeling blijft. Aan die ontwikkeling wil ik heel graag mijn bijdrage leveren. Ik ben heel enthousiast om deel te mogen gaan uitmaken van het team van Rotterdam Partners en zie erg uit naar de samenwerking met alle collega’s en partners.”

Jeroen Kuyper, directeur van Rotterdam Partners: “De komende jaren willen wij volop inzetten op het verder verzilveren van de aanhoudende belangstelling vanuit zowel de reis- als de congresindustrie. De stad biedt die ruimte ook, zeker met ontwikkelingen zoals de komst van het vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre. We zijn dan ook blij met de komst van Eveline.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief