Beurzen

European Independent Hotel Show debuteert in Amsterdam

European Independent Hotel Show

The Independent Hotel Show, de Engelse vakbeurs voor luxe- en boutique hotels, komt volgend jaar naar Amsterdam. Naar verwachting zullen 150 exposanten op 8 en 9 mei 2019 in Amsterdam RAI hun producten en diensten presenteren aan duizenden vertegenwoordigers van exclusieve accommodaties.

Zevende editie

Het in 2012 in opgerichte event beleeft in oktober haar zevende editie in Londen. Duizenden hoteleigenaren, managers en exploitanten uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland komen er samen om ideeën uit te wisselen, presentaties van deskundige sprekers bij te wonen, zaken te doen en te netwerken.

Fresh Montgomery

Beursorganisator Fresh Montgomery gaat haar beurstitel nu uitbreiden naar het Europese vasteland en heeft Amsterdam uitgekozen vanwege de sterke groei van de hotelmarkt aldaar. De bezettingsgraad van hotelkamers in de Nederlandse hoofdstad komt in 2018 naar verwachting uit op 82 procent en voor 2019 voorspelt men een RevPar-stijging van 11 procent. De afgelopen jaren zijn nieuwe luxe hotelmerken zoals Soho House, The Hoxton, W Hotels en Andaz in Amsterdam geïntroduceerd en op dit moment zijn er nog eens 10.000 nieuwe kamers in ontwikkeling in het centrum van de stad.

European Independent Hotel Show

De zevende UK Independent Hotel Show zal plaatsvinden op 16 en 17 oktober 2018 in Olympia, Londen. De eerste European Independent Hotel Show staat gepland op 8 en 9 mei 2019 in Amsterdam RAI.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief