Congressen

Europa's grootste maintenance event kiest voor Rotterdam Ahoy Convention Centre

EuroMaintenance Next web

Het Euromaintenance congres zal in maart 2021 plaatsvinden in het dan spiksplinternieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC). Het congres wordt dan gecombineerd met de Maintenance Next, de internationale vakbeurs voor industrieel onderhoud.

Voor het eerst in hun lange geschiedenis hebben Euromaintenance en Maintenance NEXT de agenda’s gelijk getrokken om in maart 2021 samen het grootste maintenance event van Europa te organiseren. De combinatie van congres en vakbeurs verwelkomt naar verwachting duizenden onderhoudsprofessionals van over de hele wereld die afkomen op de beurs, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties en bedrijfsbezoeken in en buiten het Botlek-gebied.

NVDO en Ahoy

De samenwerking is op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en beursorganisator Ahoy. “Rotterdam is dan drie dagen lang het centrum van de onderhoudswereld”, zegt Ellen den Broeder, Verenigings Manager van NVDO. “Het vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt een prachtig podium voor onze internationale sprekers.”

Gert-Jan van den Nieuwenhoff, Manager B2B Events bij Rotterdam Ahoy: “2021 is een bijzonder jaar voor Ahoy: het jaar dat we 50 jaar bestaan en waarin we ons gloednieuwe congrescentrum openen. Dat we aan het begin van dat jaar een dergelijk groot event mogen huisvesten gecombineerd met onze eigen vakbeurs Maintenance NEXT is geweldig nieuws.”

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Voor het event zullen zowel het nieuwe congrescentrum, de zes beurs- en evenementenhallen en de Ahoy Arena worden gebruikt. Het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) opent eind 2020 haar deuren . Die nieuwbouw, onderdeel van de prestigieuze gebiedsontwikkeling in Rotterdam-Zuid genaamd ‘Hart van Zuid’, telt 35 zalen en een theater/auditorium met maar liefst 2.750 zitplaatsen.

Euromaintenance en Maintenance NEXT

Euromaintenance is de grootste Europese conferentie over industrieel onderhoud, bestaat al sinds 1972 en is een initiatief van de EFMNS, de European Federation of National Maintenance Societies. De NVDO vertegenwoordigt Nederland in het EFMNS bestuur. Maintenance NEXT is het belangrijkste kennisplatform voor industrieel onderhoud in de Benelux en organiseert iedere twee jaar dé belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Lage Landen.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief